PRIVACY - GEGEVENSVERWERKING

 

 

 

GEGEVENS

Uw gegevens worden niet vrijgegeven aan derden, deze worden enkel ter beschikking gesteld aan betrokkenen bij het uitvoeren van uw bestelling. Het gebruik van uw gegevens is nodig om het door u bestelde product aan de juiste persoon te kunnen leveren. Hiervoor zijn de volgende gegevens nodig ; uw voornaam en achternaam, geboortedatum, geboorteplaats, adresgegevens of afleveradres, e-mail, telefoonnummer, betaal- en/of bankgegevens mits u toestemming geeft (een account aanmaakt) slaan wij deze gegevens op. Dit geldt ook voor als u een van onze win acties wint.
Verder worden uw gegevens voor het volgende gebruikt ;
- Mogelijkheid tot persoonlijk account.
- Afhandeling van uw betaling.

Wij ontvangen echter ook technische apparaat- en toegangsgegevens die bij uw interactie met onze diensten door ons verzameld worden. Dat kan bijvoorbeeld om informatie gaan welk apparaat u gebruikt. Ook ontvangen wij gegevens over uw activiteit op onze website, uw feedback ''recensie'' deze informatie word gebruikt om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Verder heeft u het recht uw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u via uw eigen account doen. Mocht dit u niet lukken kunt u contact met onze klantenservice opnemen met het verzoek van het in te zien, te corrigeren of te verwijderen van uw gegevens. Om er zeker van te zijn dat u zelf dit verzoek indient vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Maakt u in deze kopie uw pasfoto, de strook met nummers onderaan het paspoort, paspoortnummer en burgerservicenummer zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

 

BESCHERMING GEGEVENS

Uw persoonsgegevens worden bij onze veilig, d.w.z. gecodeerd overgedragen. Dat geldt voor uw bestelling en ook voor het inloggen van klanten. Wij gebruiken daarvoor het encryptiessysteem SSL (Secure Socket Layer). Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

 

GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via klantenservice@digosshoes.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.